top of page
  • Yazarın fotoğrafıMetin İnceler

Yeniden Merhaba

Güncelleme tarihi: 23 Nis 2023

Website yapmaya 2007'de sitemynet ile başladım. HTML dilini öğrendim. Çeşitli siteler (amatör) yaptım. 2009'da Google Blogger ile tanışmış, blog yazmaya başlamıştım. Ancak bir süre sonra farkettim ki -özeleştiri- blog özgünlükten çıkmıştı. Arada önemli teknolojik ve eğitim haberlerini de yayımlamaya başlamıştım. Büyük bir yeniliğin zamanı gelmişti. 2014'te yaptığım düzenleme ile blog ve siteyi (kişisel portfolyo sitesi) ayrı şekilde yayımlamaya başladım. Çünkü Bloggerda portfolyo sitesi de yapabileceğiniz tema ve eklenti mevcut değil. Wordpresse göre tek avantajı ücretsiz olması. Blogda, Google Blogger altyapısını, portfolyo sitemde ise HTML5/CSS altyapısını kullanmaktaydım. 2014'te blogumu yenileyip, önemli ölçüde kişisel yazılarımı yazacağımdan bahsetmiştim ve de öyle yaptım, sil baştan başladım bloga.


2019 yılından beri tercih ettiğim Wordpress altyapısını 01.11.2022 tarihinden itibari ile Wix altyapısı ile değiştirdim. www.metininceler.com.tr www.metininceler.com ve www.metininceler.net isimleriyle sahip olduğum üç adres de aynı siteyi açacak. İçerik olarak iş alanım olan mali mevzuat konusunda yazmaya gayret edeceğim. Blogumun web sürümü tüm tarayıcılarla uyumludur. Temam responsive özellikte, yani mobil cihazlarda otomatik olarak mobil tema açılacak durumdadır. Aşağıda gördüğünüz logo 2016'dan beri kullandığım logonun düzenlenmiş hali. Şimdilik bu kadar.


Tekrardan haydi Bismillah.



Son Yazılar

Hepsini Gör

Mentorluk Sisteminin İyi İşlemesi İçin 15 İlke

-Pozitif Ortam: Seçeneklerin tartışıldığı, potansiyelin ve motivasyonun ortaya konduğu pozitif bir ortam yaratılmalıdır. - Karakter Geliştirme: Sadece yetenekleri değil, zihinsel ve etik özellikle

bottom of page